perjantai 11. maaliskuuta 2016

Long Island -> Hamptons -> Lexington Clothing
Ajettiin viime kesänä kerran Long Islandin läpi, kun olimme olleet NYC:ssä. Long Islandin läpi pääsee kivasti niin, että saaren päästä menee melko nopea lauttayhteys takaisin mantereen puolelle. Ja koska saari on pituussuunnassaan mantereen mukaisesti kaartava, ei matka sinänsä yhtään tule pidemmäksi, kuin jos ajaa mantereen puolella Bostoniin. Etenkin, jos on mantereen motareilla on ruuhkaa, ei edes lauttayhteyden hitaus välttämättä pidennä matkaa. Ajoimme siis yhteyslautalla Orien Pointista siis yli New Londoniin. Sitä ennen käytiin katsastamassa saaren kuuluisat pikkukaupungit, eli Hamptonsit: Southampton ja East Hampton. 


Molemmissa Hamptoneissa on ruotsalaisen Lexington Companyn myymälät ja mulla oli ollut jonkin sortin haave päästä käymään ainakin toisessa. Tällä kertaa se osui siis hyvin kohdalle, ja pääsin visiitille. 


Nykysin vain Lexington-merkkinä on jäänyt vähemmälle käytölle sisustuksessa, vaikka kyllä sitä täältä meiltä vieläkin löytyy. En vain enää osaa käyttää sellaisia tyynyjä, joissa lukee isolla LEXINGTON, koska oikeasti tämä kuuluisa Lexingtonin kaupunki on tässä meidän Concordin naapurissa. Kukaan ei varmaan pidä tyynyjä, joissa lukee vaikka Vantaa tai Espoo - jos siis siellä asuu ;-)


Lexingtonin vaatteet houkuttelevat kyllä ihan hurjasti!


Tässä mun lemppareita väriyhdistelmiä.


Ilma oli vaihteeksi ihan kamalan kuuma. Heinäkuinen helle ei anna täällä paljon armoa. Eikä vaatteiden sovitteluun ollut jotenkin yhtään energiaa.

Vaatevalinnat meidän perheellä ei ollut ulkonäöllisesti ihan "Hamptons-kelpoiset", jos niin voi sanoa, mutta onneksi oli koira, joka sopi hienosti juuri trimmattuna tyyliin :-D :-D Täällä näki todellakin tyylikkäitä kesäisiä ihmisiä!


Ja sitten vielä tuo koira. Ja koiran emäntä. Joka ei osaa olla kuvissa. Miten joku asia voi olla niin hankalaa. Mä en kertakaikkiaan kykene tai osaa.

Mutta laittelen lisää kuvia Long Islandilta tässä, kunhan ehdin.

Iloista viikonloppua :) Partsilla istun ja on kuuma. Ei voi valittaa!

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ! Olin Helsingissä tammikuussa ja asiakas ihmetteli Lexington tyynyjä Stockalla - he kun sattuivat olemaan Lexington KY:sta. Eivät sitten kuitenkaan ostaneet. Tuo on kätevä lauttayhteys - jostain syystä itse aina valitsin sen 95 ruuhkassa istumisen :( - oletteko kokeilleet Palisades Parkwaytä ? Itse tykkäsin siitä, kun siellä ei ole rekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joo siis älä kysy multa noita tiennimiä :-D Mutta 95-kökkimistä on harrastettu täälläkin. Me jotain Parkwaytä ajetaan aina, mutta se taitaa olla se, mikä menee 95 suuntaisesti vähän siinä enemmän mantereen puolella. Täytyy vinkata meidän matkanjohtajalle tota Palisadesta! (Ja tosiaan ,voi olla,että me ollaan siellä jo oltukin.) Kivaa viikonloppua!

   Poista
  2. Multa meni noi Parkwayt sekaisin - eiköhän se ollut Merritt Parkway - upsista !

   Poista
 2. Tuosta Concordiasta tuli mieleen, oletko lukenut kirjan 'Totuus Harry Quebertin tapauksesta'?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Concord mikä on siinä kyseissä kirjassa on eri Concord. Harry Quebertin Concord sijaitsee New Hampshiressä, me asutaan Massachusettsissa. Tämä "meidän" Concord on pieni, mutta historiallisesti tärkeä paikka. (https://en.wikipedia.org/wiki/Battles_of_Lexington_and_Concord) Tuo NH:n Concord taas taitaa olla osavaltion pääkaupunki.

   Poista
 3. Iiiiih, mä oon niin kateudesta vihreänä täällä! 💚 Happy weekend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi kuule! Samaa kamaa ne sitten oli kuitenkin. Voin sanoa, ettei tullut mitään suurta "IIIIIHAANAA" elämystä. Valitettavasti. Jotenkin en osaa sanoa, mutta Ruotsissa kun oon käynyt Lexingtonin liikkeissä, tykkäsin lopulta enemmän niistä. Että jos lohduttaa :-)

   Poista
 4. Kiva postaus - niin olen ollut kauan koukussa Lexingtonin tuotteisiin, että meidän vierashuonetta jo sanottiin välillä Lexington-huoneeksi ;) Oli siis hauska nähdä kuvia kyseisestä paikasta. Mutta olen myös huomannut, että ainakin kaikki missä selkeästi lukee Lexington on häipynyt kaappiin... Lakanat ja etenkin yöpaidat ovat kyllä kovassa käytössä edelleen! Ja kylpytakki. Tuommoinen Lexingtonin Beach house-meininki olisi hauska kokea joskus lomalla... Leppoisaa sunnuntaita toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään niin paljon Lexington / Gant -tuotteiden tyylistä! Ja ne on kyllä myös tosi ajattomia. Värit yleensä aina mun lemppareita, vaikka kaudet vaihtuu jne.

   Voin kertoa kuitenkin salaisuuden... Nimittäin valitetavasti en ole nähnyt oikeasti yhtään beach housea sisältä sisustettuna näin, mitä Lexington antaa "ymmärtää". Tietysti, jos olis oma möksä, sen voisi laittaa just eikä melkein!! Niitä harmaantuneita seetripuulla paneloituja kesähuviloita on täällä rannat pullollaan.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…