Kaivarin korvike Atlantin rannalla

maanantai 7. maaliskuuta 2016


Sunnuntaiksi sattui tosi aurinkoinen sää. Meillä oli ihan lämmintäkin, ja ajateltiin lähteä lenkille "laguunin" ympäri. Kyseessä siis Bostonin eteläosassa, Atlantin rannalla oleva Castle Island. Se on suosittu ulkoilu- ja lenkkikohde. Paikassa pääsee tekemään kolmen kilometrin kävely- tai juoksulenkin. Siellä on iso leikkipuisto ja rantahiekkaa vaikka kuinka. Myös veneellä pääsee rantaan. Vaikka ilma oli tosi kirkas, rannalla olikin aivan tajuttoman kylmä tuuli. Ja kylmä tuuli on täällä oikeasti kylmä tuuli. Meillä ei tullut ihan tarpeeksi nyt vaatteita mukaan. Isot pojat uusien lenkkareiden kanssa. Mutta me ei kukaan kyetty tekemään kävelylenkkiä oikeastaan yhtään. Jäätiin leikkipuistoon ja minä meinasin kiertää linnan. Rannalla linnan takana oli kuitenkin niin kylmä, etten kyennyt oikeasti olemaan siellä. Jotain kuvia napsin kännykällä, mutta kädet olivat niin jäässä, että kaikista tuli ihan sumeita ja epätarkkoja. Laguunin sisällä oli kyllä ihan tyyntä, ja tosi lämmin, jos sattui osumaan tuulen suojaan.


Maisemat ovat ihan kuin Helsingin Kaivopuistossa olisi. Tämä onkin vähän samantyylinen paikka.Koiranulkoiluttajia riittää joka kerta! Nyt ei tosin ihan ruuhkaksi asti.

Paikasta löytyy myös tosi suosittu "snägäri". Myynnissä hodareita ja mereneläviä, jätskiä, juomaa, ranskalaisia. Jonotettiin mekin tällä kertaa kevään ekat jätskit, sekä vähän ranskiksia ja muuta murkinaa.Pipoa olisi kyllä tarvinnut!
Hyvin upposi jätskit ja ranskikset, vaikka vähän paleli. Tässä kohdassa onneksi tuuli ei ollut ollenkaan niin paha. Auringon laskiessa puisto alkoi tyhjentymään. Paikka on myös hyvä lentokonebongareille, koska Boston Loganin lentokentälle laskeudutaan pääosin tämän laguunin yli. Lentokoneet menevät tosi matalalla, vaikka kuvassa ei siltä ehkä ihan tunnukaan.


Ensi viikolle on jo luvattu shortsikeliä! Saapa nähdä, päästäänkö me pakkaamaan pian talvivaatteet jemmaan.

6 kommenttia:

 1. En kestä!!! Shortsikeliä!!!

  Täällä vietetään koleaa hiihtolomaviikkoa, lämpömittari näyttää lähes nollaa, eilen satoi tylsää räntää, aurinkokin on ottanut hatkat... Mutta ihana olla lomalla!

  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :-) Tänään päästiin jo teepaidan käyttöön - huomenna pitäisi olla +20 tai yli. Celsiusta. Mutta tämä ei kyllä ihan normisäätä täällä. Yleensä on paljon kylmempää vielä nyt. Kivaa lomaa!!

   Poista
 2. Hhhrrr, kyllä näyttääkin kylmältä mutta kuitenkin keväiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmä oli! Vieläkin melkein paleltaa sormia, kun ajattelen asiaa... Kevättä kohden!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…