Aikamatkalla 1800-luvulle Manhattanin kaduilla

sunnuntai 21. helmikuuta 2016


Kerran viime kesänä, kun oltiin käymässä Manhattanilla, käveltiin siinä rauhassa autoamme kohti. Suuntasimme Central Parkin vierustalta E 78 streetille ja ihmeteltiin, kun siellä oli katu autoilta suljettuna ja täynnä erilaisia hevoskärryjä ja tosi vanhanaikaisia autoja. Jäätiin katselemaan noita kärryjä hetkeksi, ja sitten alkoikin tapahtua. Vieresen talon ovesta alkoi tulla samaan tapaan viime vuosisadan alun tyyliin pukeutuneita ihmisiä. Tai itse asiassa ihmiset olivat hyvinkin fiinisti pukeutuneita. Ihan kuin jonnekin juhliin tai tanssiasiiin menossa.


Sisäinen paparazzini sai vallan! Oliskohan täällä sattumalta julkkiksia :-) ? Napsin kuvia ihan summan mutikassa, ja ajattelin että katsotaan sitten kotona, tunnistanko ketään.


Tuo yläkuvassa oleva punatukkainen nainen tuli hymyillen meitä kohti, ja ajattelin, että kysyn häneltä mikä kuvaus tämä on. Hän kertoi, että kuvaavat tv-sarja The Knick´ä täällä. 


Googlettelin sarjaa ja se on ilmeisesti ainakin USA:ssa ollut nyt melkoisen suosittu. Sitä on tehty vuodesta 2014 ja nyt menossa kai 3. kausi. 


En löytänyt näyttelijäjoukosta ketään huippujulkkista kuitenkaan näistä kuvistani :-) Tunnistaako joku muu?


Hauskoja tunnelmia nähtiin silti tällä kadun pätkällä :-) Tuo rakennus, mistä näyttelijöitä alkoi tulla ulos, oli kylttien mukaan Lenox Hill Hospital.


Olisihan näitä pukuja katsellut kauemminkin!
Kuvailin kadun toiselta puolelta ja harmittelin, etten ehtinyt vaihtaa toista objektiivia. Tällä kun ei oikein saanut kunnolla lähikuvaa niin pitkälle :-)Näyttelijät hävisivät yksi toisensa jälkeen syömään Madison Avenuen toiselle puolelle... Ja me jatkettiin autolle ja kotiin!

2 kommenttia:

  1. Mikä sattuma, Manhattanilla voi käydä mitä vaan! Todella kauniita pukuja ja kampauksia. Tosin sen ajan leidit eivät olisi nostaneet helmoja noin ylös, mutta näiden leidien ohjaaja ei varmaan olisi tyytyväinen jos mekko menisi lounastauolla pilalle. :) Olisipa kiva nähdä tuo sarja! Ihania nämä postauksesi Jenkeistä. Kultani jo kysyikin, että haluaisinko mä muuttaa Amerikkaan kun ihastelin teidän uutta kotiseutua. :D

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavalle aikamatkalle olet päässyt. Sarjaa olen seurannut ensimmäisen osan, jostain syystä jäi vielä sivuun odottamaan. Nykissä mekin näimme jonkun sarjan tai leffan kuvaukset käynnissä, mutta ainoa julkkis johon kadulla törmäsimme oli Mika Salo.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…