keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Voitto kotiin :-)
- Tein eilen viimeisen tentin tältä erää Helsingin yliopistossa kasvastustieteisiin liittyen - se on siis sitä osin voitto kotiin, että tehdyt suunnitelmat on saatu hoidettua ja yksi extra siihen päälle :-)

Sitten se on taas eikun uusia tuulia kohti. Mulla on nimittäin mielessä opintojen jatkaminen Bostonissa. En ole vielä päässyt kauheasti tästä "aiepäätöksestä" pidemmälle, mutta meillä on siellä yliopistoja kyllä tarjolla ihan mukavasti. Kerron lisää, kun jotain kerrottavaa tulee.

- Kauhea hinku päästä New Yorkiin! Ei keretty käydä joulukuussa ollenkaan, vaikka käytiin kaksi kertaa siis fyysisesti siellä: Ajettiin vain sitten Manhattanin ohi JFK:ltä ja posotettiin Bostoniin / Bostonista JFK:lle. Harvemmin lennämme tuota reittiä, mutta nyt oli Finnairilla sen verran hyvät hinnat, että ne peittosivat kaikki muut.

- Normaalisti tulee käytettyä Iceland Airin yhteyttä, joka on tosi mukava reitti Helsinki - Reykjavik - Boston Logan. Toinen hyvä on Lontoon kautta menevä, mutta BA:n liput ovat yleensä aina islantilaisiin verrattuna tyyriimpiä. 

Mulla tulee matkajännitys aina päälle ennen reissuja. En tykkää siitä fiiliksestä yhtään. Mahaa alkaa sattumaan ja ruoka ei maistu. Jännittää vaan liikaa. En ole tähän ikään mennessä oikein saanut jännitystä kuriin mitenkään ainakaan ajatuksen voimalla. Kai se on vain se, kun on jotenkin lasten kanssa aina niin paljon erilaisia liikkuvia osia... Ja etenkin jos yksin menee. Mutta hyvin ollaan pärjätty. Viimeksi tuli ainakin kehuja taas useammalta lentoemännältä, kuinka meillä pojat on niin rauhassa ja reippaasti lentokoneessa. No, ovat sen verran paljon joutuneet reissaaamaan pitkiäkin välejä, ettei taida olla enää sen kummempaa. Videot vaan pyörimään ja sitä rataa. Onneksi noilla pitkillä lennoilla on hyvät valikoimat lastenohjelmia- ja elokuvia. Viimeksi hitti oli laivanupotuspeli, jota pystyi pelaamaan useampi henkilö samaan aikaan. 

- Täällä harmitellaan jääkauden saapumista, mutta minkäs teet. Bostonissa lumitilanne on tuo, mikä alimmasta kuvasta tulee ilmi. Se tämän vuoden eka paha talvimyräkkä meni juuri ja juuri meidän alueen kohdilta poikki, eli tällä kertaa siltä säästyi Bostonin pohjoispuolellla asuvat.

6 kommenttia:

 1. Onnea onnea opintoetapista ja talon tilanteesta!

  VastaaPoista
 2. Onnea viimeisen tentin johdosta! Se on kiva, kun voi uurastuksen jälkeen alkaa suunnitella seuraavia siirtoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosin opinnot jatkuvat toki vielä. Onneksi tämä urakka kuitenkin takana!!

   Poista
 3. Hienoa! taas yksi tavoite saavutettu. Siinähän sulla olis kivasti puuhaa, jos opiskelupaikka löytyis lähistöltä.
  Luin aikoinaan paikallisessa Collegessa Kaliforniassa espanjaa, jotain enkun kirjallisuutta ja esseen kirjoitustekniikoita aikani kuluksi. Opitut taidot päässeet kyllä jo ruostumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä juu tullut vähän etsittyä ja kaiveltua paikkoja ja tarjontaa ja ainakin yksi mielenkiintoinen on kiikarissa. Pitää alkaa sitä tässä selvittelemään, kunhan taas saan muuten arjen rullaamaan :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…