Näpit jäässä! (Sisältää myös sisustusta)

keskiviikko 18. helmikuuta 2015Onneksi on villasukkia. Vähän jeesaavat varpaita. Mutta muuten sitten ongelma tulee siinä, että esim. sormenpäät ovat koko ajan jäässä. Ja ilma on kylmää. Ikkunoista vetää ja pakkanen pukkaa kylmyyttä lisää. Lämmitys huutaa täysillä, mutta harakoillehan se menee. Just nyt ei huvittaisi olla ollenkaan vuokratalossa muilla mailla. Olisin mielelläni ihan tuolla omassa kotitalossa Espoossa, jossa voisin laittaa tarvittaessa myös takkaan tulen. Joskus se koti-ikävä iskee niin kovaa sen vuoksi, että olosuhteet olisivat siellä sillä hetkellä varmasti paremmat.

Ja arvaatte varmaan, että nämä kuvat eivät ole täältä. Ne ovat Suomesta...Oli pakko kaivaa talvilämpimiä sisäkuvia koneelta ja edes mielessä päästä lämpimään, omaan taloon, jossa voi sytyttää kynttilät halutessaan (meillä kiellettyä) ja heittää kaminaan tulet. Ja olla mukavasti vedottomassa talossa kunnon ikkunoiden pitäessä lämmön sisällä. 


Nythän on Bostonissa lunta enemmän, kuin koskaan mittaushistorian aikana. Ja sitä on ihan järkyttävästi, oikeasti! Viikonloppuna oli viimeisin lumimyrsky ja vähän näyttää siltä, ettei sekään taida viimeiseksi jäädä. Tasan ei käy onnen lahjat - etelä-Suomessa ei taida kauheasti tätä ällöä valkoista mömmöä olla.

Meillä muuten on noi Iittalan Kivi-tuikut täällä mukana. Tykkään niin niistä, mutta jotenkin niin suomalaista ovat myös nuo toiset, joiden nimeä en tietty muista...  Edit: Kastehelmi :-)

Tänään muuten ekaa kertaa ajattelin, että oliskin murtsikkasukset. Nyt pääsisi kunnolla hiihtämään!
Kevättä kohden... Ei auta muuta ajatella. En ole sellainen talven lapsi sitten ollenkaan...
P.S: Minä en sinänsä kerää Muumi-mukeja, mutta kerään Muumi-talvi tai joulumukeja. Musta on kiva, kun ne ovat nykyisin niin ei-pelkästään-jouluisia. Menee talven yli. Lapset tykkää niistä myös tosi paljon. Laitoin äidin asialle, jotta sain tänä vuonna mukit myös hankituksi. Nyt huomasin, että tuolla Iittalan verkkokaupassa, oli nämä tämän kauden mukit alessa! Aaah, pitäisiköhän klikkailla parit vielä. Tykkään meinaan, että on todella onnistunut kuviointi.