torstai 1. lokakuuta 2015

Sipuleita ja syyskukkiaKaivoin sipuleita maahan pitkästä aikaa.
Sain tehtyä meidän etupihan valmiiksi myös tässä jokunen päivä sitten.
Sitäkin ihmetelty kolmatta kesää.
Kaivamista riitti ja homma oli yllättävän raskas,
vaikka nyt se valmis päntti on kuin postimerkki!
Tulipahan tehtyä :-)
Täytyy kuvata, jahka muistan ottaa kameran ulos hyvällä säällä.


Olen kyllä nyt niin väsähtänyt, että oksat pois ja kaikki muutkin.
Yritän siis tehdä yliopistolla opintoja valmiiksi, mutta siihen päälle lapsukaiset ja talon ylläpito. Kuulostaa pieneltä ja vähältä, mutta kyllä se aikamoisesta työstä käy :-) Etenkin, kun 
meillä oltu kipeänä kolme viikkoa putkeen. Jokainen vuorollaan. Yksi kaksi kertaa. 

Mulle asia tarkoittaa sitä, että aikataulut repeilee ja pahasti. 
Viikko vielä, niin ehkä se siitä - hetkeksi.
Pääsee ainakin huilahtamaan aurinkoon.

Vaikka Suomen talo on valmistunut tosiaan jo muutamia vuosia sitten, tässä pihan kanssa mennyt aikaa. Meillä edelleen hommia edessä. Talon takaosa on ihan pelkkää horsmaa. Ei se ole iso alue, mutta siis talon leveydeltä silti. Nokkosta, vattua ja mitä lie rikkaruohoa. Pitäisi jaksaa tänä syksynä ehkä vetää alas ja peittä pressulla koko alue. Mutta saa nähdä. Toisaalta se tarvitsee muurin rakentamista, joten ehkäpä sen ehtii sittenkin. Tajusin vasta nyt, että trimmerillä saisin tuonkin alueen hoidettua järkevämmän näköiseksi ja helposti. Se on siis nyt hankintalistalla!


Yksi toinenkin muuri pitäisi rakentaa talon autokatoksen ja mäessä olevan ajoväylän väliin. Alue oli sellainen, etten alkuun meinannut keksiä, mitä sille tekisi. Yhtenä päivänä sitten päässä kuului naks, ja idea tuli jostain tuulen mukana. Sen jälkeen en ole oikeastaan edes jaksanut stressata koko asiasta. Se hän on todellakin niin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä tapauksessa sanoisin idean olevan jopa 80% koko hommasta :-) 

Ehkäpä sitten ensi kesänä! Tai tänäkin vuonna, jos sitä oikein innostuisi. Vähän riippuu, miten tuota lunta alkaa pyryttää.

Syyshortensiat kukkivat toista kuukautta ja väri vain on vaihtunut syvempään vanhaan roosaan. Niin nättejä, voi vitsit!

Nyt mentävä - palataan taas! Ens kerralla ehkä tapettihommia.
1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Tsemppiä sulle sinne hässäkän ja tautien keskelle! Meillä huomenna rippijuhlat, pientä stressiä pukkaa, mutta kai tässä on alettava hommiin, kun on oikein vapaapäivä touhuja varten! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…