Syksyinen kattaus & legendaariset Domino-keksit

lauantai 31. lokakuuta 2015Pyhäinpäivä mennyt täällä hissukseen. Ensin tosin aamupäivällä jäähallilla, muuten lähinnä kotona ja ikkunan takaa lasten touhuja tiiraillen. Sen verran vielä toipilaana itse, että yritän pitää itseni mahdollisimman mukavasti sisätiloissa :-)

Ihan kiva sääkin ollut. Jotenkin juuri sitä syyshämyä, missä on tunnelmaa. Tästä voi ottaa kaiken irti. Syys ei ole minulle ainakaan sellainen synkkä ja ikävä. Tykkään valosta, tykkään tunnelmasta. Voi myös (ainakin yrittää) vähän myös lepuuttaa itseään - etenkin kun hämärässä ei kaikki sotkut ja pölyt näy niin hyvin  :-D

Meillä syötiin tänään lohisoppaa ja jälkkäriksi pipareita ja jätskiä. Satuin nyt muokkaamaan ekana nämä jälkkärikuvat, jotenkas vähän väärässä järjestyksessä mennään sen suhteen. Meiltä muutaman kivenheiton päässä asuu ihminen, joka löytyy näiden ihanien astioiden takaa, eli tietysti Monday To Sunday Home:n Päivi. Nuo koristekahvaiset kipot ovat meillä koko ajan käytössä ja ne ovat niin ihanat. Harmaavalkoiset astiat ovat sitten jo hommattu pari vuotta sitten. Meinaan roudata nuo koristekahvalliset Bostoniin, kun saan tämän oman Suomi-projektini vain päätökseen. 

P.S: Pienenä piti saada Dominoista aina tietty kuvio. Ihan ihme juttu, mutta mun mielestä tätä mun suosikkikuviota ei ollut nyt tässä pakkauksessa ollenkaan. Olenkohan saanut muistiin aukon vai puuttuuko se oikeasti. Hirveä päähänpinttymä tästä tietty tuli ja nyt joutuu sitten ostamaan lisää paketteja, jotta se oikea kuvio löytyisi :-D Hah, makuunhan se vaikuttaakin ihan hirveän paljon!

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva nähdä kuvia teiltä! Laitankin sulle kohta viestiä, että jos nähtäis tänään...

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat, upeat hortensian kukat. Mä tykkään kanssa näistä syksyn tunnelmista. Oon alkanut polttamaan kynttilöitä aamuisin ja iltaisin. Illat on vähän pahoja, kun tahdon unohtaa ne palamaan, mutta onneksi mies valvoo vähän myöhempään. Oonkohan ainoa, joka ei tykkää dominoista :) Ostan niitä kyllä aina lapsille tai jos on vieraita tulossa.

  Nuo Päivin valkoiset astiat on ihania. Juon aamukahvini nykyään sellaisesta suuuuresta korvallisesta kupista ja mökille ostin matalat ja syvät lautaset odottamaan ensi kevättä ja mökin lopullista valmistumista (lue: veden saantia sisälle asti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mäkään en tykkää! Tavallisista siis. Mutta minttudominot ihan hirveän paha :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…