Vintage Camping in U.S. :-)

sunnuntai 20. syyskuuta 2015


Palailen taas tuonne Country Living -messuille New Yorkin osavaltion Rhinebeckiin. Kirjoittelin jo kertaalleen aiheesta täällä, kliks, mutta tämä ei jää myöskään viimeiseksi. Tarjonta ja tavarapaljous on sen verran isomman kaavan mukaista, ettei tämä kuvasatokaan ole ihan minimaalinen. Josko se nyt koskaan minulla sellainen on, kun voin ottaa yhdestä kohdastakin kuvia vähintään kaksinumeroisen määrän :-) 
Tänään vähän camping-tunnelmia.
Vingate camping ystäviä löytyy näistä piireistä ja joka vuosi paikalla on myös paljon hienosti entisöityjä vaunuja. Sisustukset vaihtelevat, mutta pääosin ovat sitä 50-luvun henkeä.

Joihinkin vaunuihin pääsee myös sisälle.

Tämän vuoden uusi kohde ainakin minulle oli tämä hopea tiekiitäjä eli 
Airstream Land Yacht. Nähdäkseni vaunu oli maineikkaan valmistajan 1970-luvun mallistosta. 


Saman tyylinen oli myös malli vielä 1980-luvulla, mutta oletan tämän olevan vähän varhaisempaa tuotantoa. (Airstreamin historiahan ulottuu 1920-luvulle, jolloin ensimmäinen vaunu on valmistettu. Lisää löytyy http://www.airstream.com/, jos kiinnostaa tutustua.)

Ihmisiä parveili sen ympärillä niin hirveästi, etten kertakaikkiaan saanut mitään kokonaiskuvaa kunnolla. Etenkin, kun yritän välttää ihmisiä kuvissa, jos ei ole kuvauslupaa. Vaikka tosin tälle alueelle piti antaa yleinen kuvauslupa, jotta sai ostettua lipun :-)

Vaunu oli muista poiketen sisustettu beige-valkoiseksi ja tuli selkeästi sellainen tämän hetken tanskalaiseen tyyliin viittaava fiilis!
 Näillä kuvilla siis tällä kertaa paluu kesätunnelmiin :-)

terkuin Hannis


1 kommentti:

  1. Siis aivan ihania kuvia!! Suupielet nousee hymyyn näitä katsoessa ;DD

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…