Taivaallista sinistä

tiistai 7. heinäkuuta 2015


Meillä on pihat täynnä vaaleansinisiä hortesiapensaita. Jonkin verran löytyy myös vaaleanpunaista, mutta sininen on selkeästi se ykkönen. Sama juttu toistuu omakotitalojen pihoilla. Upeita, jättisuuria hortensiapensaita on talojen edustoilla ja nyt ne kukkivat parhaimmillaan.


Tuo sininen on ihan taivaallista. Taivaansininenhän se muuten taitaa ollakin? Hortensiat jatkavat heinä-elokuun ja vielä syyskuussakin ovat mukana kuvioissa. Tosin syksymmälle mentäessä huomaa sävyjen jo vähän haalenneen ja menevän pienesti liilaa kohti.


Juuri nyt sen verran hurjasti puuhaa, ettei oikein ratkea mihinkään suurempiin viisauksiin kirjoitusten osalta. Siksi mennänä näin kepoisesti vain kuvilla. 

Taivaansinisiä terveisiä siis Bostonin laitamilta :-)


12 kommenttia:

 1. Hortensiat ovat kyllä upeita ja kaunis tuo taivaansini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis nämä ovat kyllä sellaisia kaunokaisia, että voi kun saisi kasvamaan Suomessakin pihalla :-)

   Poista
 2. Hortensia on mun lempikukka! Jos ei valkoisena, niin sitten just taivaansinisenä!

  Mutta iskin silmäni noihin ihaniin tähtiin.. Mitäs aiot tuunailla niistä?

  PS. Jos muuttohässäkän keskellä vaan muistat, niin pakkaa se Bostonin paita matkalaukkuun ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakattu :-) Kuviakin mulla oli kyllä puhelimessa, mutta siis nyt ollut vaihteeksi niin aivot narikassa kiireen takia, etten mä ikinä ole sitten muistanut laittaa .Suomessa sitten :-)

   Mä rakastan kans hortensiaa. Ja pionia. Mulla oli hääkimpussa vadelmanpunaisenvihertävää hortensiaa. Noita tähtiä sai täältä taas puoli-ilmaiseksi, kun oli toi 4.July, ja nappasin parit mukaani. Nuo vaan olivat vähän ruman värisiä mun makuun (sellaista ruskeaa valkoisen joukossa), että sudin sitten sinistä väriä päälle. Ei sen kummempaa :-)

   Poista
 3. Suloisen värinen <3
  Meillä ei vielä kuki täällä, jännityksellä odotan väriä.. Myyntikuvissa taisi olla vaaleanpunainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuo hauska ylläri :-) Toivotaan, että on just "oikean" värinen!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu, minä en saa kyllä tuosta väristä tarpeekseni ollenkaan :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :-) Se pullo on muuten ihan vaan päärynähillopurkki tuosta lähifarmilta :-) Tekis mieli raahata niitä iso kasa Suomeen. Painavat vaan pirulaiset!

   Poista
 6. Taivaallisen kaunis tuo sininen tosiaan! Matkalla tykästyin amerikkalaiseen iloisuuteen. Tosi kiva kun olette asuneet siellä. Varmasti ihana tulla kotimaahan myös. Oikein sujuvaa muuttoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä etelämmässä tätä maata, samoin kuin Kalifornian puolella, on ihmiset aika erilaisia. Tosi avoimia ja iloisia. Meidän kolkassa ilmeisesti liian pitkä talvi tekee ihmisistä melko juroja. Täällä ei paljon vieraille puhuta tai hymyillä tuntemattomille. Kotoista melkeinpä, mutta Suomessa huomasi, että suomalaiset ovatkin oikeasti aika puheliaita. Jos siis täkäläisiin vertaa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…