My Pink & Grey @New York City

tiistai 2. kesäkuuta 2015Voi että, kun rakastaisin NIIN kuvata ihmisiä. Ihmisiä liikkeessä, ihmisiä ihmettelemässä, ihmisiä ajatuksissaan, ihmisiä lukemassa, ihmisiä isoissa joukoissa, ihmisiä Central Parkissa (yllättäen :-) ... IHAN MITÄ VAIN. Ja kuvaankin! Ihan tosi paljon. Harvoin tulee vain niitä kuvia julkaistua. Syynä tietysti se, että en haluaisi julkaista kuvia ilman lupaa.


Kuvat, joita laitan blogiinikin, tulevat pääosin aina käsitellyksi jotenkin sellaiseen tapaan, että rajaan tunnistettavuutta aika paljon. 


Aurinkolasikuvat ja selkäkuvat menee sellaisenaa. Mutta siis tämän takia suurin osa otoksista jää julkaisematta. Parasta on juuri se kuvaaminen, missä ihminen ei varaudu kuvaamiseen. Silloin kuvaan tulee oikea hetki, oikea henki ja aito tunnelma. Mutta suurimmaksi osaksi teen sitä paparazzeilua ihan omaksi ilokseni ja olen tyytyväinen otoksiini, joissa hakemani hetki ja tunnelma kohtaa. 


Tämä "blogikuvaustyyli" nyt sitten on mitä on. Mutta katsotaan, jos se jossain välissä vaihtuu :-)
Tällä kertaa teemana harmaa & pinkki New York City.
Ihan vain sattumalta.
Ja on siellä kuvia, joissa teema ei pidä, kuten tuo ihan viimeinen kuva.
Se vain nyt tuli laitettua, jotta juttu tasapainottui haluamanilaiseksi.


Spanielikuumeeni ei totta tosiaan lievenny, kun näitä ihanuuksia tulee vastaan :)


Pinkit lenkkarit on nyt ihan parhautta :)Tämä asukokonaisuus olisi mun suosikki ihan just nyt, mutta siniset lenkkarit vaihtaisin muuhun. Tuo sävy ei ihan iske.


Narsissit vielä kukkivat, vaikka kesää kohden mennään :-)

5 kommenttia:

 1. Kun ei itse matkustele on kiva nähdä blogien ja kuvien kautta kuvia ympäri maailmaa. Kiitos että jaat arkesi kuvina meille!
  ~M~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tällaiset kommentit lämmittävät aina niin mieltä :-)

   Poista
 2. Minä myös kiitän lämpimästi kaikesta mitä sieltä jaat. Kun ei ole mahdollisuutta tällä hetkellä matkustaa, niin nämä ovat suuri nautinto. Moneen kertaan niitä katselen ja luen juttujasi. Pienimmätkin arkiset asiat tuntuvat täällä isoilta.
  Esikoinen on kielimatkalla(itsenäisellä) ekaa päivää Nykissä, joten kaikki vinkit kelpaavat missä siellä kannattaa käydä. Vähän on äiti kauhuissaan, mutta kait se siellä pärjää. Huolettaa nuo turvallisuus asiat.
  Ihanaa alkukesää teille sinne. Toivottavasti sielläkin ilmat paranevat.

  Sirkku Pirkanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkista Sirkku! Ihana kun jätit viestin! Ja voi että miten kiva kuulla nuo kaikki :-) Esikoiselle terkut ja tosiaan Manhattanilla on kyllä tosi turvallista. Kunhan nyt ei mene yksin pimeällä ihan minne sattuu tai ainakaan Harlemiin. Kyllä sen sitten itse tajuaa. Mutta kaupunki on tosi turvallinen turistille ja matkailijalle. Siitä pitää huolen kyllä virkavaltakin, jota on paljon. Ja tosiaan ne NYPD:n telkkarijutut on sitten yleensä sijaintipaikoiltaan vähän muualla, kun tuolla saarella. Nykistä löytyy sitä huonompaakin paikkaa toki. Me ollaan päivällä ajettu Harlemin läpi useamman kerran, ja hyvin siistiltä sekin vaikuttanut. Että uskon kyllä kaiken sujuvan hienosti :-)

   Poista
  2. Piti vielä sanoa, että siis Manhattanin saari on sitä ns. hyvää aluetta ja turvallista turistille pääosin kokonaan, jos siis Harlemia jättää vähän vähemmälle. New York Cityn muista osista Bronx ja New Rochelle taitaa olla sitä vähän huonomaineisempaa. Sielläkin tosin on paikkoja, missä on kiva käydä. Muun muassa eläintarha.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…