Kuusivuotiaat kaksoset biitsimaisemissa

torstai 25. kesäkuuta 2015


Tänään meillä on pari synttärisankaria - ajatelkaas, kaksoset nyt KUUSI vuotta!
On tullut painoa ja kokoa lisää siihen nähden, mitä olivat syntyessään. Pienempi reilut 1,5 kiloinen, toinen vähän suurempi. Kuusivuotiaat ovat hyvässä iässä. Huomaan, että on jo aika helppoa. Ja näillä jo "järkeä" päässä. Toki tekemistä pitää olla ja kahinaa ja kähinää on jatkuvasti, mutta sehän on sitä kaikilla. Kaksoset ovat kyllä ihan oma juttunsa.

 Lisäksi täällä oli koulun viimeinen päivä, eli vihdoin USA:n viimeisetkin lapset pääsivät kesälomalle! Nimittäin meidän koulualue oli oikeasti (ainakin saamani tiedon mukaan) pahiten lumipäivistä kärsinyt ja siksi jouduttiin venyttämään kesäloman alkamista tänne kesäkuun lopulle. Ilmeisesti huomenna on virallisesti viimeinen päivä, mutta se on ns. professional day, joten vain opettajat menevät töihin ja oppilailla on "vapaata". Mutta kesälomalla siis ollaan!


Biitsiä yritetään kuluttaa parhaamme mukaan, kun nyt on hyvät säät ja mahdollista ajella Atlantin rannalle millon huvittaa. Tosin parhaat hiekkarannat ovat meiltä vähän vielä kauempana. Tämä ranta on kiva, kun siellä on yleensä hyvin parkkiksia, löytyy myös leikkipaikkaa ja rantakahvilaa. Samaisesta paikasta kerroinkin jo jokin aika sitten On The Beach -postauksessa, missä kerroin enemmän kahvilatunnelmistakin. Tosi hyvää jätskiä ja herkullisia hamppareita sekä tietty fish and chips. Mulla oli nyt omat eväät mukana, kun teki mieli ihan hurjasti tonnikalasalaattia. Tulee syötyä tuota tonnikalaa aika harvoin, kun periaatteessa en halua käyttää sitä lainkaan. Nyt vain sitten iski armoton himo ja onneksi ei tarvinnut itseasiassa mennä edes kauppaan, koska kotoa löytyi pari avaamatonta säilykepurkkia. 


Rantakassi siis pysyy tällä hetkellä kovassa käytössä, samoin uikkarit, pyyhkeet ja kaikki muukin sälä. Yllättäen muuten löysin tässä kaappeja koutessani lempikesäkenkäni, vaikka luulin, että ne on jääneet jonnekin vahingossa. Olivat olleet siis kateissa. Nuo ikivanhat Patricia-nimiset Crocsit mun ehdottomat ykköskengät näissä keleissä. En oikeasti tajua, kuinka ne voivat olla NIIN hyvät jalassa. (Ja kestäneet monta kesää!) Biitsillä ei kestä jalkojaan kuivalla hiekalla pitää, se on niin mielettömän kuumaa. Onneksi tuollakin on useita "puupolkuja", joita pitkin pääsee käppäilemään ja paljaatkin jalat pysyvät kunnossa ilman palovammoja. Noita samoja Crocseja saa muuten edelleen ainakin Crocsin nettikaupasta ja huomasin, että olivat just nyt -30% alessa. 


Lapset tykkäävät pitää noita rantapaitoja. Suojaavat samalla mukavasti auringolta. Täällähän on todella kylmä vesi ja kun nousuvesi alkaa nousta siinä kahden kolmen hujakoilla iltapäivällä, tulee aaltojen mukana TOSI kylmää vettä. Siis nyt puhutaan niin kylmästä, ettei lapsetkaan mene kovinkaan innoissaan uimaan. Sen sijaan läträävät ja kahlaavat ja puuhaavat.


Rannalla on aina jotenkin niin rentoa ja kivaa. Ja aika menee nopeasti. Onneksi on ollut aurinkoista ja lämmintä. Nyt otetaan tästä säätilasta kaikki irti, kun meillekin on luvattu vähän sateisempia ilmoja tänne Bostonin suunnille.10 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia. Tuli hyvä mieli näitä katsellessa ja onnea kuusivuotiaille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mulle tuli hyvä mieli tästä kommentista :-)

   Poista
 2. mulla on samantapaiset, Cleo vai Cloe.. ihan parhaat, oon kerran kesässä pyöräyttänyt pesukoneen kauttakin ja silti hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mä en olekaan tajunnut pesukoneeseen laittaa. Kiitos siis vinkistä :-)

   Poista
 3. Ihana biitsitunnelma! Harmi, ettei meillä Suomessa ole +20 kelit vielä alkaneet ja kesäkuu on jo loppumaisillaan..

  Onnea kaksosille! Reippaita miehenalkuja jo ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally :-) Juu, välillä pikkaisen liiankin reippaita, heh heh. Meillä ollut kans nyt huono viikko säiden osalta, mutta eiköhän taas helteet jatku... Meillä tosin aika alkaa loppumaan eli täytyy tuoda tuo lämpö mukana Suomeen.

   Poista
 4. Meidän kaksoset täyttävät 6-vuotta ensi viikolla. :) Onnea teidän perheen päivänsankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin saman ikäisiä :-) Ihanan helppoja tässä iässä jo, totesin ainakin itse pari päivää sitten!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…