Kiviä ja kukkia


Lupasin jossain vaiheessa toukokuun puolella, että saa riittää koko kevään pyörineet vaaleanpunaiset kukkakuvat! Tässä sitten sitä sinistä! Nimittäin kohta tulee taas pinkkiä. Mulla kun on kotipiha Suomessa sitä täynnä. Sorry, sorry :-) Mun lempiväri, minkäs teet.
Tällä viikolla teemana on pakkaus. Voi ei... Ei jaksaisi! Kaiken lisäksi voi olla, että tässä muutto tästä asunnostakin vielä kaiken päälle. Tosin itse ehdotin sitä. Että ei saisi valittaa.
Kaivoin kaikenlaista suomalaista esiin ja meinasin, että pistän täällä Bostonissa ne kiertoon. Muumi-mukeja nääs, ja Kivi-tuikkuja. Ja Marimekkoa.

Päädyin Iittalan sivuille tsekkaamaan Kivi-tuikkujen hintoja ja voi ei, siellä olikin Iittalan verkkokaupassa nyt ALE ALE ALE! 

Mulla ollut nyt koko kevän haaveena saada yksi söpö kaadin meille Suomen kotiin tai saareen Saimaalle. Meinasin, että voin ostaa sen kesällä. Mutta se oli nyt alessa. Eikun viestiä äidille, että voisikos käydä hakemassa. Saa nähdä, onko niitä vielä Iittalan myymälässä jäljellä. Netissä oli. Niin ja sen kaatimen nimi oli Muumi Juhlahetki. 

Lisäksi tajusin samalla, että hei nythän on Suomessa alet. Meillä tääll kun on ale koko ajan, ei muista, että Suomessa on alekaudet aina tiettyyn aikaan. No, ei tullut halvalksi, kun Marimekoltakin lähti Matikka-kesätunika tilaukseen, ja taisin saada viimeisen, koska nyt se näyttää, ettei tuotetta ole enää saatavilla. Tosin ei ollut kovin äkkipikainen ostopäätös. Olisin ostanut sen jo vuosi sitten, mutta silloin ne olivat jo loppuneet, kun päästiin Suomeen kesällä. Nyt siis sain paitani. Vähän ehkä liian suuri koko, mutta ei haittaa.

Kukkakuvat meidän paikallisen luontokoulutustilan puutarhasta. Mikäs tämä on? Kauhean tuttu, mutta en saa nimeä vaan nyt päähäni. Ihania sinisiä sävyjä.

Muuten just tajusin, että vaikka ainakin minä puhun aina Kivi-tuikusta, niin sitä sanotaan tuolla Iittalan sivuilla kynttilälyhdyksi. En osaa kyllä sanoa Kivi-kynttilälyhty. Tuikku se on :-)


2 kommenttia

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…

Back to Top