Ruusuja, tulevaisuutta ja Harry Bertoiaa

tiistai 26. toukokuuta 2015


Voi, voi... Alkaa tämä mun puuterinpunainen roosa kausi vähän varmaan tökkiä täällä blogissa. Joka toinen postaus on täynnä ihanan hempeää vaaleanpunaista. Mutta minkäs teet. Minä rakastan noita sävyjä ja toistaiseksi se on ollut se kukkienkin sävy. Joko olen itse ostanut tai joku muu tuonut. Samaa hempukkaa ja toisaaltapa ei ole yhtään haitannut.Silti päätin, että huomenna haen vähän uusia vihantoja leikkokukkia kaupasta ja yritän napata jotain muuta. Jospa sininen tällä kertaa? Mutta voi olla, että sieltä tulee punaista edelleen. Olen vähän odotellut, että mun vakikukkakauppaani eli Trader Joe'sin ämpäreihin ilmestyisi pionita. Ja jos niitä on, roosailu jatkuu todellakin! Mutta jos ei ole, valkkaan varmaankin sinisävyistä hortensiaa. 


Toinen lemppariväri on tuollainen duck egg -sinivihreä ja ihan ehta, vaikkakin ehkä vähäsen murrettu minttu. Nam! Löysin sattumalta jostain kaapista vaatteiden alta ihan täysin korkkaamattoman HM Homen tyynynpäällisen, jonka olen ostanut varmaan pari vuotta sitten! Sehän piti ottaa tietty käyttöön ja sepä sopi tuon vanhan tähtipeiton kanssa oikein kivasti. Vaikka ei mulla sinänsä ole tarvetta aina sävy-sävyyn mitään tunkea. Silti jonkinlainen rauha on mun silmälle plussaa :-) Sellaista puuteria vaan peliin. 


Lupailin muuten kertoa siitä mun viisivuotisprojektistakin jotain. Itse olen kovasti tehnyt sen eteen töitä, sellaista mitä voin tehdä täällä USA:n puolella. Eikä kyseessä ole mitään maata tai mitään järisyttävää, ihan vain vanhan harrastuksen tai intohimoni eli ratsastuksen pariin palaamista. Mutta se on vaatinut aika paljon säätämistä silti. Haluan päästä enemmän eteenpäin. Haluan kehittyä ja haluan kilpailla. Onneksi nyt on palikoita jo aika paljon kohdillaan ja sellainen mukava fiilis, että eteenpäin pääsee ja sinne myös mennään :-)
Olen tässä vuoden verran nostanut kuntoa ja päätin, että en mene myöskään hevosen selkään, ennen kuin vanhat ridahousut menevät jalkaan. Tarkoitti sitä, että kiloja täytyisi lähteä toista kymmentä. No, sattui käymään niin kivasti, että tuossa vappuna sovitin kotona noita housuja ja kävin testaamassa yhtä hevosta. Ja ne mun housut olivat muuten isot. Että eikun uusia hankkimaan ;-) No, ei sinänsä haittaa yhtään!Tänään tähän pakko laittaa vielä yksi kuva tasapainottamaan muuten kovin hattaraista meininkiä. Tämä on otettu MIT:n kappelissa tänään. Kyseessä siis Eero Saarisen suunnittelema kappeli ja siinä upea alttarikeskus on taas Harry Bertoian suunnittelema teos. Tuo kappeli on täydellinen valojen ja varjojen teos. Voi että, kun olisi ollut mukana jalusta. Tuolta ei meinannut päästä pois, koska paikka on minusta niin täydellinen arkkitehtitaideteos, jos sellaiseksi mitään rakennusta voi sanoa. 

8 kommenttia:

 1. Oi, onpa kivaa kuulla, että luvassa voi olla myös hevosaiheisia juttuja! Ihanaa! Käyn itsekin ratsastamassa kerran viikossa yksityistunnilla, haluan satsata hyvään ja laadukkaaseen opetukseen :) Innolla odotan hevoskuulumisiasi ja sitä millaista harrastus on siellä, myös hintatasoltaan.
  -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että tykkäät :-) Nimittäin todellakin on! Viimeistään tuossa kesän jälkeen. Ihana just toi, samaa mulla mielessä, että laadukasta ja eteenpäin menevää. Meillä täällä USA:n puolella ainakin useampi talli, jossa ei ole edes ryhmätunteja. Vain yksityisopetusta. Ja näihin kuuluu aina se, että mennään myös harjoittelemaan kisoihin. Paljon myös yksityishevosia ja leasing-mahdollisuuksia. Hintataso on kyllä valitettavasti korkeampi ainakin meillä, mitä Kirkkonummella tai Espoossakin. Nyt etenkin, kun kurssiero on mitätön, ei tule "dollarietuakaan". Tosin silloinhan se ei vaikuta, jos palkka tulee myös taaloina.

   Poista
 2. Mullakin on pinkki kausi menossa! Eli eipa siina mitaan. Pinkitetaan yhdessa. Tosin mun sisustusyritykset menee aina ihan pieleen syysta tai toisesta johtuen. Tykkaan kovasti sun hempeista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo pinkkiä vaan lisää kehiin!! Mitä sulla nyt pielessä? Täytyy siis tulla ehkä jeesaamaan kaveria, jos osaan :-)

   Poista
 3. Käväisin PIIIITKÄÄSTÄ aikaa "kylässä", oli kiva lukea kuulumisia :) !!!

  Pastellin sävyisin terkuin

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, kun kävit :-) Kohtahan me taas nähdäänkin!

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja paljon onnea uusista ratsuhousuista :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :-) Tosin uudet housut vielä hankintavaiheessa. En ole löytänyt täältä vielä sellaisia, mitkä tahtoisin. Ehkä jää taas Suomeen se hankinta.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…