tiistai 19. toukokuuta 2015

Oh Happy Day


Mulla oli tässä yksi päivä se toukokuinen vuosipäivä, ikää lisää siis - not so fun. 
Toisaalta, elämänkokemus on aina hyväksi :-)
Meillä oli muutama kiva suomalainen ystävä täällä käymässä.
Yksi oli taikonut mukaan järkyttävät määrät herkkuja - oli kuulemma ylijäämää viikonlopulta, kun oli käynyt myyjäisissä myymässä. Hyvä olla huippuleipoja kaverina :-D Toinen kantoi ihania kankaita ja teetä tuomisiksi, kolmas lisää kukkia ja mansikoita. Kiitos vielä tosi paljon! 

Ei siis haitannut, vaikka multa meinasi mennä tarjoilut hieman ö-mapin (=roskiksen) puolelle, uuni (kaasu) ei ole edelleenkään mun ystävä. Nyt tajusin taas sattumalta lisää sen kanssa pelaamisesta, ja ehkä saatan mahdollisesti ensi kerralla olla polttamatta piirakkapohjaa mustaksi. Mutta voisin jättää koko uunin jo ihan omiin oloihinsa ja olla leipomatta sen kanssa enää yhtään mitään.

Itse olin väsännyt marjapiirakan lisäksi sitruunavaahtoleivoksia.
Ne olisivat saaneet olla kyllä pienempiä, sen verran äkkimakeaa herkkua.
Ensi kerralla tiedän senkin.

Me oltiin NIIN täynnä kaikista herkuista, että oksat pois - vielä illallakin tuntui, ettei pysty syömään mitään. Ja mulla on onnekseni nyt ruisleipääkin pakastimessa. Kaveri oli löytänyt paikallisesta marketista sattumalta Fazermint-konvehteja. Suomalaiset ovat täällä mukavan solidaarisia ja omista löydöistä kyllä jaetaan - minä sain paketin myös tuomisina. NAM!!!

Koiruus oli kaikista väsähtänein tästä päivästä - pientä kaveriseuraa oli yllin kyllin ja lopulta ei jaksanut, kuin nukkua. Kissa oli sattumalta päässyt kaveriksi.

Niin ja juu, tiedän - liinassa on taittosaumat näkyvissä. Mutta mitäpä tuosta. Eli siitä ei kannata nostaa meteliä myöskään kommenttiboxissa :-) 
Marimekon Lumimarja sopi nappiin kyllä tähän meidän ruokailutilaan, ja suomalaisuushan on aina enemmän esillä ulkomailla asuessa. Marimekko on meidän oma onni! Olin tuon tilannut joskus talvella USA:ssa toimivasta nettikaupasta, josta saa Marimekkoa ja Iittalaa. En ollut vain raaskinut ottaa käyttöön. Tämä oli hyvä päivä korkata liina! 

12 kommenttia:

 1. Nuo vohvelileivokset näyttävät aivan mielettömän hyviltä, nam :-p Kyllä se Marimekko vaan jaksaa ilahduttaa enemmän ja enemmän kun asuu ulkomailla, kotimaisemissa olisi ehkä tylsäkin valinta...joskus, vaikka Marimekolla upeita kankaita aina onkin ollut. :)

  http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on jännä juttu, kun minä kiroan valtavia Marimekon kangasvarastojani monesti Suomessa, mutta USA:n puolella ne ovat tosi tärkeitä. Sama oli silloin, kun asuttiin Kanadassa. Ja mökillä mulla on myös Suomessa erityinen "Marimekko-paikka". Onni on tällainen kotimainen juttu!

   Poista
 2. Kiitos vaan kemuista! Oli taas niin piristavaa nahda suomalaisia ja jutella suomea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos sulle :-D Tuntuu, että maha on vieläkin täynnä, heh.

   Poista
 3. Kuten myos! Kiitos hirmuisesti pidoista! Laulaen: "ja kaikilla oli niin mukavaa....." Onneks sain olla mukana! ;) Suomimammat yhdessa on kylla ihan huippujuttu!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköiset juhlat teillä! Ja onnittelut näin jälkikäteen päivänsankarille!
  Leikkimökeistä: meidän mökki on täältä: www.leikkiokit.fi, voin suositella! Asennuspalvelukin toimi hyvin.
  t. Nomppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti, mäpä katson nuo sivut. Mulla sellainen "ongelma", että voi olla, ettei löydetä just oikeanlaista valmismöksää siihen paikkaan, mihin tuo on kaavailtu laitettavaksi. Joten voi olla, että "joudutaan" tekemään paikanpäällä. Mutta kaikki ideat ovat tosi tervetulleita!

   Poista
 5. Ai hyvä tavaton, katsoin ensin että tuossa on oikea kissa! :D
  Mietin miten se näyttää niin turvonneelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo kissaksi olisi vähän isohko. Mutta jotenkin cairnit usein vähän kissamaisia!

   Poista
 6. Ihanat vaatteet pojilla, ovatko v.pun.shortsit mistä? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti :-) Noi shordet on Debenhamsilta, jos oikein nyt muistan.... Ja joo on. Tarkistin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…