torstai 14. toukokuuta 2015

Lontoo / Soho


Meinasin, etten kuvaile Lontoota pahemmin, mutta kameraahan tuli sitten kuitenkin muutamana päivänä roikutettua mukana :-) Sohosta nyt tämän päivän kuvapläjäys, käytiin itseasiassa siellä syömässä.
Ihana sujahtaa Carnaby Streetille Regents Streetin puolelta ja päästä kuin toiseen maailmaan. Sohossa söpöjä kahviloita, paljon ravintoloita ja toki myös runsaasti kaikenlaisia (pääosin vaate) kauppoja, Oli kylmä päivä ja sade sotki vähän tätä kuvailua, mutta tosiaan muutamat räpsyt nyt jakoon tänne blogiin!

Hauska oli, kun osuttiin sattumalta samaan aikaan paikalle poliisihevosten ja Late Lammas -patsaan tutustumistilaisuuteen :-) Hepat vierastivat outoa tyyppiä, mutta sitten uskaltautuivat haistelemaan ja kävelemään reippaasti ohi. Late patsaita oli ympäri Lontoon keskustaa aika paljon, ne oli kaikki koristeltu eri tyyliin. Näytän ensi kerralla mm. Donitsi-Laten!5 kommenttia:

 1. Oi kyllä Lontoo on ihana! Kauniita kuvia. Sohossa en olekaan paljon liikkunut, Joskus sitten sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aina valmiina, jos Lontooseen pääsee :-) Tälläkin kertaa oli vaikka mitä suunnitelmia, mutta ei sitten ehditty kuin murto-osa toteuttaa. Soho ei ole mikään kovin suuri alue, mutta sellainen pikkukaupunkimainen. Tykkään!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :-) Mä niin tykkään, kun englantilaiset ei pihtaa pastellisävyistä eikä muustakaan. Aina on tosi kaunista.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…