Sisustustyyliä vuodelta 2007

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015


Aloin nyt ihan huvikseni kaivamaan verhokuvia, kun kerroin tuossa postauksessani "Kesähuvilan keittiö" meidän vanhan talon laskareista, jotka olivat näitä samoja, mitä nyt katsoin Ellokselta meidän Suomen taloon. No, ei sitten löytynyt juuri sitä kuvaa, mitä kaipailin, mutta muutama muu otos kylläkin! Hieman laatu mitä sattuu, kun jouduin ottamaan vanhoja blogiin ladattuja kuvia, kun
alkuperäiset ovat Suomessa.Nämä kuvat ovat kuulkaa aika monen vuoden takaa - nimittäin muutettiin tuolta pois 2007! 


Tykkäsin tästä tyylistä, mikä meillä oli tuolla ja samalla tyylillä mennään edelleen. Hieman on muuttunut pikkuisen modernimpaan suuntaan osittain, ja vaikka mitä on tullut välissä kokeiltua. Mutta tämä on sitä ominta. Talo oli merellisissä maisemissa Espoossa. Me muutimme täältä aikoinaan Kanadaan. Silloin myimme talon siis myös pois, koska ajateltiin, että halutaan myöhemmin asua vähän suuremmissa neliöissä. Tämä talo on kyllä lopulta kaikista taloista se, minkä ottaisin milloin vain takaisin!


Täytyy nyt pistää muutama lisäkuvakin tuolta, ei pelkästään verhoista, kerran näitä kaivoin. Tosin on varmaan joskus aiemmin tullut samoja laitettua blogiinkin, älkääpä välittäkö!
Tällaista ollut siis joskus muinoin. Ja siis tuolla yhdessä kuvassa on myös meidän eka Ektorp :-D Taitaa olla tällä hetkellä neljäs meidän perheen Ektorp-sohva, jossa juurikin nyt istun!
4 kommenttia:

 1. Ihan hirmuisen kiva koti teillä ollut. Tosi lämminhenkinen ja kaunis :) Hirmu kiva keittiö, mä kun edelleen tykkään valkoisen ja puun yhdistelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Mä tykkään myös samoin puusta ja valkoisesta. Etenkin vähän sellaisesta "kulahtaneesta" tai harmahtuneesta puusta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Minäkin tykkään tuosta kodista edelleen!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…