lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäispupuja ja hempeitä kuppikakkuja


Heippa!

Täällä olen yrittänyt hieman viritellä pääsiäistunnelmia.
Pääsiäinen pikkaisen erilainen nyt täällä meillä, koska koulusta ei ole lomia. Alunperin pitkän perjantain piti olla vapaana, mutta se peruutettiin, koska tammi-helmikuussa oli niin paljon lumipäiviä. Päsiäisohrat päättivät ottaa ja mennä ihan keltaisiksi jo pari päivää sitten. Mikähän niille tuli? Liikaa vettä vai liikaa tai liian vähän jotain muuta...? Meillä ei nyt ole juurikaan muita pääsiäiskoristeita, enkä tullut ostaneeksi pajunkissojakaan. (Suomalaisen on hieman haastavaa ostaa niitä, kun on tottunut itse rämpimään pusikosta omat oksansa!) 

No mutta muutama hankinta matkan varrelta kuitenkin löytyy.
Ostin tuon Petteri Kaniini -tarjottimen jo muistaakseni helmikuun alussa Pottery Barn Kidsiltä. Se oli heidän pääsiäismallistossaan. Hyvä että ostin, sillä ne kyllä sitten loppuivat aika nopeasti. Hieman ehkä liian hempukka minun makuuni, mutta sopii ihan kivasti näin pääsiäisen aikaan.Bostonin puutarhamessuilta tuli taas hommattua nuo Mailegin pääsiäismunat. Täällä USA:ssa on jonkin verran kai Mailegia kaupan, tosin en ole missään muualla tätä ennen törmännyt. Verkkokauppa heillä on, - täältä pääsee, jos haluat katsoa, ja Amazonin kautta löytyy aina jotain. Maileg jaksaa vain miellyttää minun silmääni vuodesta toiseen. Laitoin tänään pojille välipalaksi koulun jälkeen söpön värisiä mini cup cakes:jä. Valkosuklaa M&M:t ovat vielä säästössä, jemmasin niitä noihin metallisiin muniin.Tiesittekö muuten, että täältä ei saa ostaa eurooppalaistyyppisiä pääsiäismunia, kuten Kindereitä. Ne ovat kiellettyjä. USA:ssa ei saa myydä sellaista elintarviketta, jonka sisällä on jotain ei-syötävää. Eli pääsiäisen suklaamunista ei ylläreitä löydy. Sen sijaan löytyy kyllä muovisia avattavia munia ja suklaamunia, jotka ovat kokonaan täytettyjä. Fazerin Mignoneita voisi siis tuoda ihan luvalla matkalaukussa! Mutta niitä näyttää olevan tarjolla useissa nettikaupoissa. Hinnat toki taas sen verran korkeat, että pariin kertaan pitää miettiä, haluaako sitä suklaata ihan niin paljon kuitenkaan :-D


Huomenna olisi tarkoitus käydä meidän "kylällä", josko siellä olisi jo laitettu kauppojen ja kirkkojen edustoille kukkia. Pientä kuvapäivitystä meidän "Concord citystä" siis luvassa. 

2 kommenttia:

 1. Ovatko pojat ihmeissään, kun eivät saa yllärimunia? Tosin jos ostaa suklaiset erikseen ja sitten muovisia yllärimunia, niin kyllähän se niinkin toimii!

  Meillä ovat kaikki värikkäät pääsiäiskoristeet vintissä. Olen ollut ihan värittömällä linjalla tänä vuonna. Rauhoittaa mieltä...

  Mukavaa viikonloppua ja rentoa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minä vähän luulen, ettei koko munia kukaan edes tajua kaivata :-) Ei ole oikein ollut koskaan meillä niin suuri innostus pääsiäismunia kohtaan - syövät mieluummin suoraan suklaata, josta tykkäävät. Että tällä kertaa en kyllä jaksa sitten kauheasti edes panostaa. Joku ylläripussi pääsiäisaamuksi täytyy hommata, eli pitäisi mennä kauppaan :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…