Hometown BlendEnsin valitusta, tuttuun tapaan ;-D Nimittäin harmittaa, kun menin sähläämään ne monen monet - oikeasti kolmen vuoden kaikki blogipostaukset. Nyt mulla on ne kaikki tekstit tallella. Mutta kuvia ei tule takaisin. Tämän systeemin piti onnistua, mun piti nimittäin siirtää blogi eri alustalle ja tallensin sen takia nuo vanhat postaukset kaikki ns. varmuuskopioina. Mutta ei kun ei. Joku meni pieleen, sain ne "katoamaan" täältä ja nyt jos palautan niitä, niin tosiaan kuvatta ovat.
Ja hieman haastavaa alkaa jokaiseen niitä kuvia metsästämään. Yritän joku päivä, jos jotain toivepostauksia saisin laitettua. Sellaisia, mihin saattaa joku palata ihan vain vinkkien tai jonkun muun syyn takia. Muuten taidetaan olla tämän vuoden alusta siis aivan ja täysin puhtaan pöydän ääressä! Tuntuu vain hassulta, kun minäkin 7 vuotta blogannut ja tätä viimeisintä sen yli 3 vuotta pitänyt, ja nyt ei ole mitään historiaa.


No, ei tartuta näihin "pikkujuttuihin". Kyllä minä jotain keksin! Uusia kuvia ja uusia juttuja kehiin, eiks vaan!Kuka löytää koiran tuosta yllä olevasta kuvasta? On aika hyvin "maastoutunut" :-)
Koira näyttää Yodalta. Tytsällä on sellainen pohjavilla tämän talven jäljiltä, etten ole ennen nähnyt. Näyttää todella paksulta turjakkeelta, mitä lopulta ei oikeasti ole. Odotan vielä hetken, ja sitten kun nämä pakkaset ovat todella ohi, trimmailen vähän siistimpään kuntoon. Nyt on sentään saatu taas tassut ja korvat etsittyä :-D Meillä on niin viileät ja vetoisat huoneet asunnossamme, että näyttää koirankin pohjakarvankasvu tuosta selkeästi saaneen pontta. Hyvä, että luonto hoitaa asian!


Ompelin yksi päivä vähän tyynynpäällisiä. Tai tarkoitus oli opetella ompelemaan helposti ja siististi vetoketjullinen tyynynpäällinen. Yllättäen onnistuin! Nyt osaan. En ole muuten ostanut täällä yhtäkään tyynynpäällistä. Tämä punainen itsetehty nyt ensimmäinen uusi. Jänniä uusia puolia sitä löytyy omasta itsestään! Olen kuitenkin Suomessa ollut ihan hullu tyynynpäällisten hamsteri. Ehkä syynä on myös se, etten halua haalia tänne ylimääräistä tavaraa. Suomessa on jotenkin niin helppo myydä kaikki aina kirpparilla eteenpäin, täällä en tunne systeemiä. Olen itseasiassa tyytyväinen näin. Tulee ihan tosissaan ostettua erittäin harkiten. Tai sitten palautan.


Ruokatarvikkeita tulee testattua enemmän. Juuri meidän makuun sopivaa kahvia on etsitty ja etsitty. Nyt se on ehkä löytynyt. Nappasin Whole Foodsista Hometown Blendiä pussillisen, kun lupasivat sen sisältävän hieman kaakaonibsejä :-) Suklaallahan voi ilmeisesti myydä minulle mitä vain. Kahvi oli kokonaisina papuina ja jauhoin sen itse kaupan myllyssä. Tosi monissa kaupoissa on mylly. Tuoreuden kyllä tuntee maussa. Olkoonkin niin, että minä olen kovasti yrittänyt ihan tosissani lopettaa kahvin juomisen. Nukkuminen niin heikkoa, että jokainen ylimääräinen kofeiini on selkeästi haitaksi. Nyt menee enää noin desi kahvia per päivä, jos sitäkään. Juuri, kun se oikeanmakuinen kahvi löytyi :-)

Mutta nytpä olen hurahtanut teehen! Siitä joku muu kerta...

7 kommenttia

 1. Voi että sun turria... On tosiaan erinäköinen tuossa turkissa! Kohta pääset triimmaamaan! Mun täytyy joku kerta napsia koirakuvia tuolta töistä, kun niitä siellä näkyy...
  Mielenkiinnolla odotan millaisiin teelaatuihin olet hurahtanut. Se onkin laaja maailma!
  Mukavaa sunnuntaita! Terkuin eräs aamunvirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis ohennellut olen turkkia kyllä koko ajan - kuten sen kanssa yleensä toimitaan, mutta pohjavilla on uskomaton! Kun ruffea silittää, meinaa kädet upota turkkiin, kuin jotain oikeasti karvakoiraa silittäessä käy.

   Teen suhteen täytyy tehdä ihan oma postaus. Oli meinaan hieman kallis reissu mun ensimmäinen teekauppavisiitti. Huh huh!! :-)

   Poista
 2. Harmi juttu, että vanhat postaukset on kadonneet, itse tykkään aika useinkin lueskella suosikkiblogieni vanhoja tekstejä - ihan vaan huvin vuoksi. Nyt ei auta kuin luoda runsaasti uusia tekstejä! :)
  Mielenkiinnolla odotan minäkin teepostausta, itse kun en juo kahvia lainkaan mutta teetä kyllä senkin edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuule tänään oikein urakalla ihmetelty, mitä on käynyt. Lopulta saatu kaivettua viime kesän postauksia ja sitä vanhempia. Syksy jossain missä lie!! Onneksi mulla on tietty kuvat tallessa, niitä voi laittaa aina uudestaan. Mutta nyt siis saatiin ne kuvat takaisin myös niihin viime kesästä taaksepäin oleviin. Täytyy vain ladata yksi kerrallaan takas, hieman hidasta :-D

   Laitan teepostausta, kun vain saan ne kuvat käsiteltyä! Minä yritän päästä kans teen makuun, kahvin kanssa tosiaan en enää pärjää tai sitten siis yöunet ovat ihan kamalan katkonaisia. Hassua, kun yksikin pieni kuppi vaikuttaa niin vahvasti.

   Poista
 3. Voi mahdoton ihanuus koirua jälleen! Meillä kun on se samanlainen koira, brindle vaan väriltään, niin näitä on niin mukava kattoa. Oisko se koira tuossa karvoissa tyynyssä? ;) Meillä kanssa oli tuommonen turri jokin aika sitten, mutta alko päästää karvaa niin että piti nyppässä jo kokonaan karva pois, onneksi ei ole kovia pakkasia enää/vielä... :) En vaan tiiä että miksi se niin päästää karvaa.. Mun mielestä ei kai pitäis kovin lähteä irtokarvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana joo - todellinen turjake! Mutta itseasiassa ei ole ollenkaan noin paha, miltä näyttää. Mulla sellainen tekniikka, että trimmaan aina vähän joka kuukausi. Silloin tuo cairnin turkki "kiertää", eli koko ajan tulee myös uutta. Otetaan aina vain se vanhin eli pisin kasvu pois. Meillä on myös Fanni brindle. Mutta tosi harmaa. Aikaisemmat brindlet on ollut todella vahvasti punasävyisiä. Tuo karvanlähtö voi olla sen takia nyt niin kovaa, kun säätilat ovat talvella nyt Suomessa vaihdelleet ja nyt ulkona lämmin. Minä trimmasin monta vuotta cairneja sivutienestin muodossa ja silloin oppi katsomaan sitä karvaa / säätilaa ja huomasi hyvin ne vaikutukset, millainen talvi oli ollut. Mutta voi se tietty olla yksilöllisetäkin. Normaalistihan noilta ei paljon mitään karvaa tosiaan lähde.

   Poista
 4. No ne sun vanhat postaukset tais ilmestyä mulle ;) Kun kirjaudun bloggeriin, niin siellä näkyy aina lista ja vähän tekstiä niistä blogeista, joita seuraan. Vähän ihmettelin, että olit oikein usealla postauksella innostunut muistelemaan viime kevättä ja menin kommentoimaan yhteen kirsikankukka-juttun. Ihmettelin myös, kun kommentti meni tarkastettavaksi.

  Koiruus on tosiaan vähän Yodan näköinen, ihan kuin kesken päiväunien yllätetty.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…

Back to Top