BEACH, BEACH AND MORE BEACH


Lähes keväisiä maisemia tästä  rannikolta, hieman Bostonista pohjoiseen.

Niin, tuota biitsiä muuten riittää! Sitä on koko matka Mainesta alaspäin, periaatteessa Floridaan saakka.  Tämä kyseinen Plum Island on Bostonin yläpuolella, Newburyportin vierestä, Plum Island saari on ihan mantereen vieressä. Tuossa ei oikeastaan edes huomaa, että menee saarelle, koska meren ylitys on kuin kapean joen yli menisi.


Plum Island on luonnonsuojelualue, joka matereen puolelle katsottuna rajoittuu Parker Riverin suistoalueeseen, jossa pesii runsaasti lintuja. Merelle pääsee, kun kiipeää "kiinanmuurin" yli. Se ylittää dyynit, joille ei saa mennä. Meren rantaan menee useita samantyylisiä siltarakennelmia, mutta tämä taisi olla pisin. 

Saarelle pääsee autolla, mutta täytyy maksaa 5 dollarin sisäänpääsymaksu.


Teiden reunat olivat täynnä lintubongareita, jotka vain odottivat. Kaikilla oli kaukoputket käännettynä Alaskaan päin. Mitähän sieltä oli tulossa, me mietimme… Ei saatu selvyyttä. Nämä alimman kuvan tyypit bongasimme. En ollut ennen vastaavaa otusta (lintua :-) nähnyt. Kalkkunan näköisiä olivat!

Siinä ne löntystivät hyvin rennosti tien reunassa, eikä paljon autoja pelänneet. Lähinnä eivät meinanneet siirtyä millään sivuun :-) Näköjään oli tiedossa, että täällä määrää linnut! Yritin bongata lintuja netin kautta, ja lopulta sain "tulokseksi" villikalkkunan. Ja näitähän muuten itseasiassa on meidän alueella aika paljon. Välillä ylittävät teitä aivan oudoissa paikoissa ja löntystävät ihan kiireettä autojen keskellä.

6 kommenttia

 1. kauniita kuvia, noissa silmä lepää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäisin noissa maisemissa olla useamminkin, mutta siellä usein kylmä :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu tuo keltainen oli aika hauska tehoste tuolla!

   Poista
 3. Varmasti kesällä upeat maisemat! Ja hauskoja "uusia" lintulajeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli muuten sitten villikalkkuna. Löydettiin niitä tästä metsästä lisää :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…

Back to Top