perjantai 30. toukokuuta 2014

Rantavahteja

Kesäpäivää vietetty rannalla ja pihalla. Tai oikeastaan nämä kuvat ovat osittain viime viikolta. Tänään oli asteita huimat plus viisi! Huh. Viime viikolla oltiin 25-30 asteen helteessä. Samaa rataa taitaa homma mennä myös Suomessa juuri nyt.

Rannalla oli oikein kivaa! Ja siellä oli mukavan matala vesi. Meitä oli neljä suomalaista siellä - muita lapsia ei vielä näkynyt.  Yksi porukan äideistä tiesi tämän paikan ja taidetaan joskus mennä toistamiseen...


Taitavat suomalaiset uida vaikka jäähileessä, totesi joku :-D

Itse en uimaveden lämpöä vielä testannut. Viikonloppuna oli kyllä merenrannalla jo ihmisiä uimassa ja kahlaamassa. Ei ollut enää kauhean kylmää tuo vesikään. Etenkään siellä missä me olimme. Se oli iso lahti, missä tietysti vesikin lämpenee nopeammin. En tiedä miten vaikuttaa se, kun aurinko lämmittää maata. Lasku- ja nousuveden vaihtelut ovat tosi isot ja päivällähän ranta on tosi pitkälle pelkkää hiekkaa. 
Tämä pikkuinen järvi oli asutettu rannoiltaan. En tiedä kuinka tuo venekin oli sinne eksynyt, koska se ei ollut oikeast mitenkään suuri. Voi olla, että joku joki menee sitten reittiväylänä isommille vesille.
Melko hulppeita taloja!


Kotipihallamme vielä illalla. Pikkupojat tykkäävät ajella noilla potkareillaan. 
Täkäläiset sanovat scooters. 

Ihanan lämmintä todellakin! Toivon, että sama sää jatkuu :-)

4 kommenttia:

 1. Upeita kesäisiä kuvia ja niin söötit pikkupojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :-) Tosin kesä tais taas kadota jonnekin…

   Poista
 2. Wau miten hienoja maisemia ja järvenrantatontteja siellä. Ihanat pikkumiehet touhuissaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sähän pääset näitä katselemaan sitten ihan pian :-D Nuo kyllä touhuuvat koko ajan jotain, voihan vitsit sentään :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…