lauantai 17. toukokuuta 2014

NYC: autolla hurautettiin pieni viikonloppumatka, eli New Yorkia taas kerranMulla on ollut melkoisen rasittava viikko tässä takana. Suurta turhautumista asioista, joihin ei voi itse vaikuttaa, mutta mihin joutuu pistämään superhirveästi paukkuja. Onneksi tänään "kiitos seisoi", ja hommat on reilassa. Nyt saa taas vähän relata - sain nimittäin hommattua itselleni paikallisen ajokortin...


En kertakaikkiaan jaksa siitä nyt kertoa yhtään mitään, mutta ei kyllä paljon auttanut kirjallisen suorittamisessa, että osaa liikennesäännöt. Täällä Massassa pitää osata sanktiot ja etenkin junior-kuskien kaikki mahdolliset jutut. Monta kymmentä sivua erilaisia tuomioita ulkoa opiskeltuna ja tuntui ettei niitä voi edes muistaa. Mutta nyt meni homma läpi, eikä tartte enää murehtia.
Nyt laitankin sitten vain Nykin kuvia teille, koska niistä tulen ainakin itse aina hyvälle tuulelle. Mulla oli alunperin tarkoitus mennä tuonne nyt viikonloppuna, mutta näköjään en lähtenyt. Olisi ollut "aiheellinen" syy mennä, koska ikä sattuu kertymään tässä toukokuussa lisää. (Kuten toki aina, mutta nyt sellaisia pyöreitä lukuja.) Tyydyn hakemaan kivan kakun Whole Foodsista tai Cheesecake Factorystä. 
Minä en tässä kaupungissa halua auton ratissa istua, mutta onneksi tuo mies ajaa sujuvasti Manhattanilla :-)Tässä ollaan Central Parkin laidalla keskikaupungin puolella.


Kirsikkapuut kukassa!
Valitettavasti vain nyt auton ikkunasta napsittuja kuvia, kun me ajettiin tällä kertaa ainoastaan kaupungin läpi. Mutta jotain silti :-)

18 kommenttia:

 1. Onnea 'ajoluvasta' ! New Yorkin kuvat ovat hienoja ja niitä katsellessa tulee heti mieleen, että siellä voisi käydä....Ja onnea synttäreiden johdosta myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Meillä lapset haluaisi myös taas tuonne, olis niin monta mielenkiintoista paikkaa...

   Poista
 2. Suuren suuri onnitteluhalaus Toukokuun tytölle! Muistelen täällä meidän Marketan puiston keikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ystäväiseni :-)
   Mä odottelen kuule kesäkuun loppua jo kovasti! Nopee mennyt aika kuitenkin.

   Poista
 3. Onnittelut ajokortista! Riippuu paljon kuka siellä tiskin takana istuu ja millä tuulella ;) Että jaetaanko niitä ajokortteja nyt vai vasta ensviikolla.
  Synttärionnittelut myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :-)

   Mulla oli oikeus saada kanadalainen kortti vaihdettua pelkällä kirjallisella testillä, vaikka se oli vanhentunut, mutta voit varmaan arvata, ettei se niin helppoa ollut että vaan menee ja tekee kirjallisen :-/ Paperit aina vääriä ja se mikä edellisellä kerralla oli ok, ei sit uudestaan kelvannutkaan jne. Onneks sain hoidettua, nyt se on ohi!

   Poista
 4. Hei, mahtavaa. Onneksi olkoon!!! :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon ajokortista ja myös huomisesta syntymäpäivästä! Ihania Nykin maisemia😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :-) Mistäköhän sun onkaan niin helppo muistaa tuo päivä, hih!!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti :-) Tuolla olis NIIN loputtomasti kuvattavaa! Ja inspiraatiota.

   Poista
 7. Onnea kovasti multakin! Hitsit kun olisin tiennyt pyoreista vuosista niin olisin tuonut puistoon kaakkua! :D Ma tuun parin kuukauden paasta perassa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos :-) Mekään ei muuten päästykään eilen sinne zoohon mun ajokorttisäädön takia.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…