keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

SYDÄNTENMURSKAAJA (Lue: kultainen noutaja)


Kuvaan paljon julkisilla paikoilla, ja silloin tulee mukaan väkisin myös ihmisiä. En välttämättä halua julkaista niitä kuvia täällä blogissa, joten päädyin tiiraamaan linssin läpi vähän alempia kohteita. Nyt on tiedossa koiria (ja kenkiä :-)


Idea muuten ehkä vaikutteita myös kirjasta Fran Reisner: The Dogs of Central Park, johon on koottu kuvia NYC:n keskuspuiston koirista. Itselläni ei ole sitä vielä, mutta katselin kirjakaupassa.

Voisin yrittää kuvata koiria enemmänkin! Täällä on paljon labbiksia ja kultaisia noutajia, mutta muuten sitten suurin osa koirista onkin sekarotuisia. 

Jos nyt just olisin Suomessa, pistäisin varmaan jonkinlaisen koirakuvauspalvelun pystyyn :-) Koirien kuvaaminen on ollut minusta aina kiehtovaa!
Tähän ihanuuteen törmäsin Newburyportissa erään ravintolan edessä. Omistaja oli ilmeisesti hakemassa pizzaa. Tuoksut tulivat myös tämän supersöpöläisen nenään. Varmaan tullut nälkä, kun on ensin käynyt uimassa! Kyllä on niin ihana kultainen noutaja, että minä taas niin lääpälläni, kuin vain voin olla :-D

Kuka voi vastustaakaan tuota katsetta?

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä olisin voinut ottaa tämän kaverin myös meille :-)

   Poista
 2. Voih! täällä yhden kultaisen omistaja katselee herkistyneenä. Toinen on niin allapäin. Mutta silläkin näyttää olevan samanlainen talvinenä kuin meidänkin herralla ;) tuota koirakuvaus-hommaa olen suunitellut aloittavani myös.. tai voi niitä kissojakin kuvata ;) mutta vielä ei ole harrastus levinnyt leipätyöksi. Ehkä vielä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kissat kuuluu tähän samaan - napsin jo kissakuviakin :-) Tää oli jotenkin niin superkiltin ja ystävällisen oloinen tapaus. Mä niin tykkään kultsuista kans!

   Poista
 3. Ihana, aivan ihanan näköinen kultsu. Minullakin on kultainen noutaja Väinö, hän on tosin vähän tummempi kuin tämä kuvaamasi. Jenkeissä muuten on tosi tummiakin kultsuja, jos saan vienon toiveen esittää, niin jos löydät linssisi läpi semmoisen niin laitahan tännekin kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tää oli eka kultainen, minkä olen nähnyt näin vaaleana. Rupesin miettimään itsekin, että yleensä ei vaaleita näy. Saan varmasti tummista kuvia - naapurissakin on sellainen :-)

   Väinölle extrarapsutukset!

   Poista
 4. Hienoja kuvia ja ihana kultsu :)
  Omasta koirasta tulee kyllä räpsittyä paljon kuvia. Se on kyllä helppo kuvattava, suorastaan linssilude ;)
  Onpa kiva nähdä, että millaisia koiria sielläpäin asustaa...Jos näet muuten pitkäkarvaisen collien, olisi kiva, jos kuvaisit sen. Olen siinä uskossa, että ne ovat hieman erinäköisiä kuin suomalaiset colliet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mielessä! Äkkiseltään muuten ei tule mieleen, että olisin vielä nähnyt, mutta varmaan tulee jossain vastaan. Monilla roduilla taitaa olla niin, että jalostus vie eri mantereilla vähän eri suuntiin. Rotumäritelmätkin on kai usein omat Euroopassa ja US:n puolella.

   Poista
 5. Tuossa toisessa kuvassa voi melkein nähdä ruoan tuoksun kulkevan ilmassa! :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja NIIN suloinen kuvattava ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ystävällisyyden perikuva tuo kultsu :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…