BOSTON: Hull Bay ja Nantasket Beach

torstai 13. maaliskuuta 2014Ajelimme viikonloppuna Bostonin eteläpuolella olevan Quincyn alueen läpi, kun halusimme käydä Bostonin edustaa kaarevasti kiertävällä Hull'n niemellä. 

 Veneet olivat muovien alla talviteloilla. Mielenkiintoista suomalaisiin pressuviritelmiin verrattuna, täällä on ilmeisestikin kertakäyttöiset muovitukset veneiden päällä. Valkoista muovia silmänkantamattomiin!

Alakuvassa paikallinen lomaresortti. Ihana todennäköisesti tuossa muutaman kuukauden päästä. Atlantin rantaan noin 10 metriä matkaa. 

Ranta oli nyt täynnä hylkeen näköisiä tyyppejä… Tosin ne olivat oikeasti mustiin märkäpukuihin hypänneitä surffareita :-) Aika muikeita aaltoja oli, vaikka tuntui hyvinkin tyyneltä.

Hull'n niemi on todella kapoinen, joten melkeinpä näet meren molemmilta puolilta. 

Kunhan kevät tästä koittaa, on täällä varmasti aivan ihanat maisemat. Rantsut olivat suoraan avomerelle, joka oli aika hassu tunne. Siitä sitten vaan suoraan eteenpäin, niin olet ekana Irlannissa. Irlantilaisiahan meillä Bostonin seudulla riittää - ja irlantilaisten historiaa on monessa mukana. Myös italialaisia on paljon. Nantasket Beach tässä vieressä on suosittu ranta, mutta nyt ei käyty siellä edes kävelemässä.Yläkuvassa näkyy tuo sininen alue autokatoksen vieressä oikealla… Se on Atlanttia ja siitä pääsee laivalla vaikka Suomeen :-) Kapea niemi on rakennettu ihan täyteen taloja. 

Manner näkyy tuossa horisontissa… Sorry, kuva on vino. Nyt mennään hienojen maisemien turvin :-)Hieman tuli mieleen Tukholman saaristo, mitä ihaillaan aina Ruotsin laivan ikkunasta.Mutta tämä saaristo loppuu aika lyhyeen, kuten kuvasta voi päätellä.Hull'n niemi kiertää etelästä pohjoiseen ja kärjestä näkyy Bostonin silhuetti. Kärjen vieressä on pieni Spinnaker Island, johon pääsivät vain saaren asukkaat. Aika kivoja "asumuksia".. Saarelle ajettiin tuota siltaa pitkin.Hull'n kärjessä, Windmill pointissa, tuuli aivan hirveästi ja samalla aurinko oli laskemaan päin. Mentiin vähän keräilemään ihanan sileitä kiviä ja heittämään leipää. En meinannut nähdä mitään, kun aurinko ja vesi häikäisivät ja samalla tuulen takia silmät valuivat kuin seula. Onneksi oli useampi paita päällä, ettei täysin paleltunut. Tosi edustava kuva piti nyt kuitenkin laittaa, kun se oli ainoa, jonka poika sai otettua. Boston näkyy nyt näissä seuraavissa kuvissa meren takana.Lapset vaan niin rakastavat tuota kivien heittelyä! Mutta minäpä taas voisin roudata nuo kivet kotiin :-) Muutama hieno lähti taas mukaan. Huomasin, että pojatkin olivat ottaneet muutamat meidän kivikokoelmaa kartuttamaan. Hih, ja tässä mennään Kuomat jalassa ja kurarukkaset kädessä :-) 
Toooosi tyylikästä!

Hull on vähän kuin minikokoinen Cape Cod. 
Cape Cod on hieman etelämpään päin ja siellä näitä beacheja sitten tosiaankin riittää!
Myös kalaravintoloita oli aika paljon, mutta suurin osa tähän aikaan vuodesta joko kiinni tai muuten vain tosi hiljaisia. Kesää siis odotellaan!

Nyt ei tullut otettua kuvaa oikeista hiekkarannoista, mutta ehtiihän tuota. Kun Hullin kärjestä alkavaa hiekkarantaa kävelisi etelään päin, voisi suurinpiirein koko matkan kävellä beachilla Cape Codin kärkeen asti. Koska vuorovesi vaikuttaa tällä alueella kovasti, on rannat laskuveden aikaan hyviä aarteenetsimispaikkoja. Simpukankuoria ja taskurapuja löytyy varmasti!

6 kommenttia:

 1. On ollu ihana lueskella näitä kuulumisia maisemapostauksineen. Just edellisiltana (tai tais olla jo yötä) kahlasin näitä takautuvasti, kun jotenkin on ehtinyt vaan niin vähän blogeja viime aikoina lukea, mut en sitten enää viitsinyt ruveta kommentoimaan, etten paljastais kuinka myöhään taas kukun, heh 😉. Luultavasti ollaan tulossa ens kesänä teidän nurkillakin käymään ainakin jollakin porukalla osana veljen hääreissua, kun serkkuni asuu siellä. Ties vaikka nähtäis. Terkut sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hauska kuulla :-) Siis jos olet tulossa jonnekin tänne suuntaan! Pistähän viestiä privana kun tiedät. Mä kuule kukun kans välillä ihan mihin aikaan sattuu. Onneksi on tämä aikaero, niin olen muutenkin ihan eri aikaan hereillä, kuin te Suomessa.

   Poista
 2. Hei, uskomattomat maisemat!!! Mahtava paikka varmasti, kunhan vaan tuuli hellittää ja kahvilat avautuvat! Jännä se yksityinen saari. Olispas hauska asua sellaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä saarella oli taloja vieri vieressä, kävi heti silmään. Harmitti vähän, kun ei siellä voinut käydä. Tai portti oli kyllä auki, mutta ei me sitten kehdattu :-)

   Poista
 3. Heippa vielä uudestaan. Laitoin sulle blogihaasteen, mutta ei mitään paineita. Jotkut tykkää, jotkut ei. (http://ajatuksiakaukana.blogspot.be/2014/03/blogihaaste-kahvikutsuilla.html)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…