maanantai 15. heinäkuuta 2013

Bygholm Park Tanskan Horsensissa


 Olimme tuossa juhannuksen jälkeen viikon reissulla, päämääränä Legoland. Säät eivät totisesti meitä tällä kertaa suosineet lainkaan, vain vikana päivänä Ruotsissa ollessamme oli kuuma ja lämmin ilma, eikä satanut. Legolandissa olimme pari päivää, joista toinen oli aivan järkyttävän kylmä ja satoi koko ajan.
Olimme yötä tässä ihanassa Horsensin Bygholm Park -Scandicissa, ja menimme sitten seuraavana päivänä uudestaan puistoon. Silloin oli vähän parempi sää - onneksi! No, eipä ollut jonojakaan sitten niin laitteisiin, että jotain hyvää tässäkin.Olin valinnut tämän hotellin, kun siinä oli upeat leikkipaikat ja puistot vieressä. Mutta koko ilta satoi, eikä sitten kukaan oikein jaksanut lähteä sinne kävelemään. Isojen poikien kanssa käytiin puistossa, josta löytyi hauska köysiratasysteemi - sellaisia on joskus ollut Suomessakin, kun olin itse pieni. Käppäilin vähän tuon kartanon mailla ja napsin muutamat kuvat tänne. Harmi, kun en muistanut ottaa itse hotellihuoneesta yhtään kuvaa. Se oli pieni, mutta kaunis. Ja huoneesta oli suoraan kulku pihalle, sinne puiston puolelle.  


Päärakennus puiston puolelta tuossa yläkuvassa. Valot ikkunoissa talon oikeassa laidassa tulevat upean kauniista ravintolasta - jonne me emme kylläkää menneet. Sinne ei olisi kehdannut neljän pojan kanssa pöllähtää hiljaista tunnelmaa rikkomaan :-) Vaikka kyllähän nämä Scandickit ovat muuten ihan lapsiperheille sopivia. Me olemme olleet aina Scandiceissa näillä Ruotsin ja Tanskan matkoilla. Alekoodilla on saanut hyvät hinnat netistä ja perhehuoneeseen mahtuu juurikin meidän perhe niin, että pikkupojat nukkuvat vieressä.
Puistoa ympäröi kanavatyyppinen joki ja lammet, joissa oli suihkulähteet. 
1 kommentti:

  1. Vau mikä linna! Täytyy pitää mielessä, jos/kun olemme Tanskaan menossa. Kun kävimme Legolandissa joitain vuosia sitten, juuri sinä päivänä satoi. En blogannut vielä silloin, joten raporttia ei ole, kuten yleensä reissuistani. Me yövyimme Lillevang nimisessä B&B-paikassa Billundissa. Jos ikinä suunnittelette uutta reissua, niin kannattaa tsekata. Ja suosittelen myös käymistä Ribessä, joka noin 60 kilsaa Legolandista. Siellä on mahtava viikinki-museo ja teemapuisto, jossa eletään kuten viikinkiaikana. Lapset tykkäävät, kun siellä saa touhuta vaikka mitä asiaan kuuluvaa.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…