Joulukuvia, vielä kerran :-)

maanantai 31. joulukuuta 2012
Tavoistani poiketen olen poistanut joulun meiltä jo nyt - Uuden vuoden aattona! Meidän kuusi karisti itsensä lattialle ja koiran mukana joka paikkaan. Eilen loppui pinna ja muutenkin oli jotenkin ihan kiva ottaa joulurompetta vähemmälle. Nyt pitäisi keksiä jotain tilalle :-) Tai sitten meillä on tosi minimalistinen tammikuu! Mutta kuvia tässä kuitenkin menneeltä joululta...

-Tuli räpsittyä tosi paljon muutenkin. Eetun joulukoristelu sai huvittavan piirteen, kun hän valkkasi tietyt koristeet ja ne oli saatava samalle oksalle kaikki. Siinä sitten ei auttanut , vaikka minä siirtelin niitä välillä aina huomaamatta vähän eri oksille. Ne oli aina siirretty takaisin. Ja just samat koristeet. Nyt hän ei tietenkään voinut luopua näistä koristeista vaan kulkee rasia sylissä niiden kanssa. Haki heti aamulla ne joulukoristelaatikosta, minne olin yrittänyt niitä jemmata :-) No, jos tykkää, niin saa pitää!

Keramiikkaa, made by me

lauantai 29. joulukuuta 2012

Olin ennen joulua tekemässä hieman keramiikkaa... On pitänyt tosi monta kertaa toteuttaa muutamia projekteja, mutta kun ei ole saanut aikaiseksi. Nyt sain - vihdoin viimein. Nuo tähdet jäivät vain vielä kesken. Niistä tulee vielä kokonaisuus, mutta vähän aikaa menee, että saan sen kokonaisuuden suunniteltua loppuun JA toteutuksen tietty myös.